Narrow your search

Library

KMSKA (5)

EHC (3)

DB (2)

MAS (2)

Arteveldehogeschool (1)

EhB (1)

Hogeschool Gent (1)

Hogeschool West-Vlaanderen (1)

KBR (1)

KDG (1)

More...

Resource type

book (5)


Language

Dutch (5)


Year
From To Submit

2015 (1)

2014 (1)

2013 (1)

2003 (1)

1997 (1)

Listing 1 - 5 of 5
Sort by

Book
Droog design : 1991-1996
Authors: --- ---
ISBN: 907328550X Year: 1997 Publisher: Utrecht : Centraal museum,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Droog Design ; Annink, Ed ; Bakker, Gijs ; Brekveld, Arian ; Buschmann, Roland ; Draisme, Eibert ; Franssen, Martijn ; Graumans, Rody ; Hessels, Paul ; van Hoff, Dick ; Hoogendijk, Martijn ; Hopman, Peter ; Hutten, Richard ; van der Jagt, Peter ; de Jong, Djoke ; Jongerius, Hella ; Konings, Jan ; Bey, Jürgen ; Möller, Andreas ; Oval ; Ramakers, Renny ; Remy, Tejo ; Visser, Arnout ; Wanders, Marcel ; Gonnissen, Nikki ; Widdershoven, Thomas


Book
Kwaliteitszorg in cultuur
Authors: ---
Year: 2003 Publisher: Brussel Politeia

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Biscuits Parein
Authors: --- --- --- ---
Year: 2014 Publisher: Antwerpen Antwerpen Koekenstad


Book
De Beukelaer's fabrieken : biscuits & chocolade
Authors: ---
Year: 2015 Publisher: Antwerpen Antwerpen Koekenstad

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Zet je lean bril op : verspilling zien en verwijderen
Author:
ISBN: 9789086617722 Year: 2013 Publisher: Brugge Business & Economics

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Verspilling zien en verwijderen is een praktische leidraad voor ambitieuze ondernemers, leidinggevenden of medewerkers die in hun administratie of dienstenorganisatie meer willen doen met minder middelen. Al meer dan 50 jaar bewijzen duizenden organisaties over de hele wereld en in de meest uiteenlopende sectoren dat het Lean managementsysteem hiervoor de meest succesvolle methode is. In dit boek ontdekt u stap voor stap en aan de hand van tientallen principes, tips, sjablonen en instrumenten hoe een verbeterteam de huidige manier van werken kan versnellen, vereenvoudigen en verbeteren. De verbeterde manier van werken is altijd goedkoper én aangenamer voor zowel klanten als medewerkers.Bron : http://www.business-economics.be

Listing 1 - 5 of 5
Sort by